Blogi 2023

4. kesäkuuta 2023

3.-4.6.2023 Peurajärven alue, Nurmes

Ihan toiseen paikkaan lähdettiin, mutta Nurmekseen Peurajärven virkistysalueelle päädyttiin. Matkailuautoilussa on parasta juuri se, että voi vaihtaa suunnitelmaa hetkessä. Yövyimme Iso-Valkeisen rannalla ja kävelimme alueen poluilla. Päivi kävi iltalenkillä katsomassa myös lähistöllä olevan Kärnänkiven, joka on suuri kärjellään seisova siirtolohkare. Kuvasivustolla on lisää kuvia viikonlopulta , käy kurkkaamassa!

21. toukokuuta 2023

20.-21.5.2023 Ruunaa, Lieksa

Perjantaina haettiin auto kotiin ja heti seuraavana aamuna lähdettiin ensimmäiselle retkelle. Yövyimme Ruunaan retkeilykeskuksen karavaanarialueella. Alue oli entuudestaan tuttu ja Ruunaalla kävimme vanhan auton aikaankin useita kertoja vuodessa. Sähkömaastopyöräilyä, polkujuoksua, patikointia ja Unton kanssa kävelyä Ruunaan retkeilyalueen upeilla poluilla. Unto ei pääse enää pitkille lenkeille mukaan, mutta lyhyitä polkupätkiä käveltiin myös Unton kanssa. Vanhuksen askel oikein reipastui, kun pääsi vanhoille tutuille poluille.

19. toukokuuta 2023

Meistä tuli taas karavaanareita

"Onko siulla ikinä ikävä sitä aikaa, kun meillä oli asuntoauto?"

Siitä se ajatus sitten lähti. Muutama viikko omalta tuntuvan auton etsintää ja tänään haettiin auto kotiin. Kahden vuoden tauon jälkeen meistä tuli taas karavaanareita.

2. helmikuuta 2023

Unto täyttää jo 13 vuotta!

Meidän rakas Unto täyttää tänään jo 13 vuotta!

Unto on vielä ikäisekseen hyvävointinen. Viime vuonna todettu perineaalityrä vaivaa hieman, mutta sen kanssa on pärjätty päivittäin käytössä olevalla Duphalacilla/Levolacilla ja tarvittaessa MicroLax-ruiskeilla. Muuten Unton vointi on hyvä ja sillä on vielä ikäisekseen reippaat liikkeet. Unto kävelee mielellään vielä muutaman kilometrin lenkkejä, mutta vanhuksena se saa päättää itse minkä verran kävellään. Jos Unto haluaa, tehdään vain tarpeet ja ulkoillaan lyhyesti.

Olemme kiitollisia jokaisesta yhteisestä päivästä ja toivomme kovasti, että saisimme vielä monia yhteisiä hetkiä.